The Hudsons is uitverkocht!

Uitverkocht

JE HOEFT DE STAD NIET UIT

Er is een stukje Rotterdam waar nog écht iets te ontdekken valt. Waar je mooie stadswoningen met tuin vindt. Waar je de ruimte hebt, en toch in de stad. Een gloednieuw appartement of drie- of vierlaagse stadswoning. Naar jouw wens ingedeeld en met een privé plek voor je auto, bakfiets of fiets. Is Rotterdam helemaal jouw stad en zoek jij naar een unieke buurt om samen met je (aanstaande) gezin te wonen? Waar je geniet van het bruisende stadse leven en waar kinderen veilig kunnen opgroeien? Dan stellen wij je voor aan The Hudsons! 

image alt

GROEN DAKPARK

Dit nieuwbouwproject in de wijk Bospolder ligt aan het groene Dakpark tussen de Hudsonstraat, de Puntstraat en Medinastraat. Op slechts 10 minuten fietsen van het stadscentrum. The Hudsons bestaat uit 5 woongebouwen met ruime koopwoningen en een (binnen)tuin. Je hoeft de stad dus niet uit voor een achtertuin! In West wordt je wereld groter.

image alt

Vijf woonblokken

De 5 woonblokken van The Hudsons zijn familie van elkaar. Het ontwerp is geïnspireerd op de bestaande architectuur in de wijk Bospolder. In de toekomst zal je zien dat de gebouwen als vanzelfsprekend opgaan in de wijk. De gebouwen zijn zo ontworpen, dat wanneer je vanuit de wijk naar het Dakpark loopt, je het gevoel krijgt dat de bouwblokken met je meebewegen. Ze worden opener en lichter van kleur en verbinden zo de architectuur van de wijk met het ruime, groene Dakpark.

Wonen in een vierlaagse woning in The Hudsons

Je hoeft Rotterdam niet uit voor een vierlaagse woning! Sterker nog, je kan er al bijna wonen aangezien de bouw van The Hudsons in volle gang is! Om te laten zien hoe uniek het is om vierlaagse woningen te hebben op deze plek, hebben we deze toffe video gemaakt.

De wijk... Meer over wonen in Bospolder
Wat voor woningen komen hier? Bekijk de woningtypes!