The Hudsons
Logo Logo

Je eigen speelplek!

Je hebt ruimte om buiten te zijn, te spelen, in je eigen achtertuin of met je buren in de gemeenschappelijke tuin. Een gezellige picknick, spetteren in het water of een pittige bootcamp doe je in het naastgelegen Dakpark.

De woonwensen van diverse gezinnen staan bij The Hudsons voorop. Daarom is in het ontwerp de buitenspeelgarantie opgenomen. Als kinderen opgroeien en de wereld gaan ontdekken, wordt de cirkel waarin zij buiten spelen steeds groter. The Hudsons groeit hierin mee.

Als kinderen hun eerste stapjes zetten is er bij alle woningen de privé buitenruimte met jouw volledige toezicht. De eerste ontdekkingstocht kan plaats vinden in de gemeenschappelijke binnentuin, iets meer uit jouw zicht maar met alle ogen van je buren uit het blok. De woonblokken zijn met elkaar verbonden door autovrije speelstraten en -stoepjes. De ideale plek om op een veilige manier met vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Zodra de kinderen groot genoeg zijn kunnen ze zelf het Dakpark verkennen. Kortom gegarandeerd buitenspelen voor kinderen van alle leeftijden. 

Elk woongebouw krijgt aan de binnenzijde, boven het parkeerdek, een binnentuin met elk een eigen invulling. Naast een stukje eigen achtertuin kun je kiezen voor bijvoorbeeld een gezamenlijke moes-,  bloemen- of speeltuin. Hecht je meer waarde aan een grotere privé tuin? Ook deze wens kan vervult worden in The Hudsons.  Op de beelden zie je enkele suggesties voor de invulling van de binnentuinen. Maar we vullen dit graag verder in met jou.

Meld je daarom aan als belangstellende op het woningtype van jouw voorkeur. Dan ontvang je binnenkort een korte vragenlijst. 

>> Meld je aan met je NAW-gegevens bij de woningtype van je keuze!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?