The Hudsons
Logo Logo

Wonen in West staat voor wonen in misschien wel de meest veelzijdige buurt van de stad. Een echte Rotterdamse woonwijk in combinatie met het groen van een groots park. Vlakbij het centrum, het sfeervolle historische Delfshaven en op een steenworp van de Maas. The Hudsons geeft je een ideale woonplek in de stad, zowel binnen als buiten. Een nieuw huis, in een omgeving die blijft verrassen. In West wordt je wereld groter! En wie kunnen je dat beter vertellen dan de mensen die al wonen en werken in West.

Lees verder

Vrolijk spelende kinderen, mediterrane gerechten en enthousiaste bewoners vormden onlangs een vrolijk tafereel onderaan de watertrap van het Dakpark, in de Rotterdamse wijk Bospolder-Tussendijken. Het buurtfeestje stond in het teken van de kennismaking van de buurtbewoners met het team van het nieuwbouwproject The Hudsons. Bewoners van de Hudsonstraat, de Medinastraat en de Puntstraat waren uitgenodigd door de samenwerkende partijen BPD en TBI-onderneming ERA Contour.

Lees verder

De 3- en 4 laagse stadswoningen (eengezinswoningen) in The Hudsons zijn anders dan anders. De gezinswoningen hebben elk een eigen prive parkeerplaats. De parkeerplaatsen zijn overdekt en liggen onder de centrale (binnen)tuin. Hierdoor zijn de auto's uit het zicht en kunnen kinderen veilig buiten spelen. Op de beelden in dit bericht laten we je een doorsnede zien van de 3- en 4-laagse woningen en lichten we kort toe wat de mogelijkheden zijn.

Lees verder

Jeroen Schipper van JSA | jeroen schipper architecten startte zo’n 20 jaar geleden als ‘jonge hond’ in een pand aan de Vierhavensstraat in Rotterdam. The Hudsons brengt hem terug naar toen. Want precies op de plek waar hij toen vanuit zijn kantoor op uitkeek, en waar hij zijn eerste ontwerpen op papier zette, komt nu The Hudsons, een plan met vijf woonblokken grenzend aan het Dakpark. Of Jeroen de locatie kent, hoeven we dus niet meer te vragen. Wel zijn we heel benieuwd naar wat hem inspireerde om tot dit ontwerp te komen.

Lees verder

Rotterdam West is in beweging. Gebiedsaccountmanager Lisette Groen van de gemeente Rotterdam neemt ons mee naar verschillende wijken in Delfshaven en laat ons interessante ontwikkelingen zien, waaronder The Hudsons en Bospolder. Van transformatie van oude panden tot nieuwbouwprojecten en de aanpak van de buitenruimte. Rotterdam West is in beweging. Dat zie je en dat voel je.

Lees verder

Zaterdag 24 en zondag 25 maart is het team van The Hudsons aanwezig op de Woonbeurs Rotterdam. Je kunt kennis maken met de vijf moderne woongebouwen die in de toekomst gerealiseerd worden in de wijk Bospolder.

Lees verder

Update The Hudsons

Je zit er misschien wel op te wachten. Op een update over nieuwbouwproject The Hudsons. Of op een datum voor een volgende workshop of informatiebijeenkomst?

Lees verder

The Hudsons in 2018

Op de valreep van dit jaar geven we je graag een doorkijkje naar 2018. In oktober informeerden we je al over de status van het project op dat moment. De uitkomsten van de workshop van juli waren toen het onderwerp in het nieuwsbericht. De bedoeling is dat we in februari / maart a.s. een vervolg workshop organiseren.

Lees verder

De bevindingen uit de workshop over de woningen zijn voor de zomervakantie geïnventariseerd. Maar hoe zijn we hiermee verder gegaan? Intussen heeft het projectteam niet stilgezeten. Weten wat de status is?

Lees verder

Ben je benieuwd naar de conclusies van de eerste workshop, lees dan hier de uitkomsten van de gesprekken en de enquête. Bekijk ook de video van de avond!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?