Binnenkort in verkoop!

Binnenkort in verkoop: The Hudsons - fase 1

20 december '18

Dit nieuwbouwproject in de wijk Bospolder, bestaat uit vijf bijzondere woonblokken met ruime koopwoningen en een (binnen)tuin. Je hoeft de stad niet uit voor een achtertuin! Direct gelegen aan het groene Dakpark tussen de Hudsonstraat, de Puntstraat en Medianastraat en op slechts 10 minuten fietsen van het stadscentrum. Achter de schermen is hard gewerkt om de start verkoop van woonblok I en II van The Hudsons voor te bereiden en we zijn er bijna klaar voor. Eind januari gaat de verkoop van start! Wil jij wonen in The Hudsons? Lees mee en kijk hoe je je kan voorbereiden op de start verkoop in januari.

Nieuwbouw The Hudsons

63 woningen in verkoop

We kunnen dus definitief melden dat fase 1 van The Hudsons begin 2019 in verkoop gaat. Fase 1 bestaat uit 2 woonblokken met in totaal 63 woningen. Woonblok 1 krijgt een centrale binnentuin met rondom privé terrastuinen. Het binnenhof van woonblok 2 bestaat volledig uit terrastuinen. 

In totaal komen er in de twee woonblokken 44 stadswoningen met stadstuin, 12 appartementen en 7 herenhuizen Specials. Op de woningenpagina lees je nu alvast welke woningtypes in The Hudsons worden gerealiseerd. Daar vind je ook de artist impressies, plattegronden en de indicatieve koopsommen per type!  

Meld je aan!

De 2e week van januari maken we de definitieve start verkoop datum bekend. Heb jij interesse in een van de woningen van The Hudsons blok I en II? Maak dan een Mijn Eigen Huis-account aan. Via je Mijn Eigen Huis-account kun je nu alvast het woningtype waar jij interesse in hebt favorieten. En een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must als je straks je droomhuis wilt kopen. Via je account geef je na de start verkoop in januari ook je voorkeur door voor een specifiek bouwnummer. Kortom; maak een account aan en favoriet alvast de woningtypes van jouw voorkeur. Zo hoor je als eerste wanneer de verkoop start.

Maak een Mijn Eigen Huis account aan
  Terug naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk het woningaanbod!