Bouw van The Hudsons vordert snel

26 november '20

Het uitzicht vanaf het Dakpark in Rotterdam verandert flink. Tussen de bomen door zie je de bouw van het naastgelegen nieuwbouwproject rap vorderen. The Hudsons bestaat uit 5 woonblokken die gefaseerd worden gebouwd. Het eerste blok wordt begin 2021 opgeleverd en is al helemaal uit de steigers.

Je kunt daar goed zien hoe de drie- en vierlaagse stadswoningen eruit komen te zien. Blok 1 is een referentie voor de andere bouwblokken die vergelijkbare gevels en materialen hebben. Blok 2 bereikte onlangs het hoogste punt, op de hoek van de Schipperstraat en The Hudsonstraat. In deze hoek komen in 5 woonlagen diverse appartementen.

Afgelopen zomer is ook de bouw van blok 3, 4 en 5 gestart. Bij Blok 3 is de fundering gereed en zie je de contouren van de woningen ontstaan. Daar gaat de bouw nu hard omhoog, want de eerste verdieping wordt deze nog voor de kerst gebouwd. Blok 4 en 5 volgen er direct achteraan. Het heiwerk is helemaal afgerond en voor blok 4 is de fundering al in aanbouw. De fundering van blok 5 volgt begin 2021.

hudsons

Wonen in The Hudsons? Dat kan nog!

Je hoeft Rotterdam niet uit voor een vierlaagse woning! Sterker nog, je kan er al bijna wonen aangezien de bouw van The Hudsons in volle gang is! In The Hudsons zijn namelijk nog enkele 4-laagse stadswoningen beschikbaar. Als je interesse hebt, meld je dan snel! Hoe eerder je beslist, hoe meer mogelijkheden je nog hebt om de woning aan te passen naar jouw smaak. Het bouwteam werkt ondertussen hard door om begin 2022 de laatste woningen op te leveren. 

Bekijk de beschikbare woningen
  Bekijk de woningen
  Over The Hudsons