Datum start verkoop fase 2 bekend!

1 juli '19

Het is bijna zover! De 59 woningen van The Hudsons fase 2 gaan a.s. donderdag 4 juli online in verkoop. Zet deze datum dus alvast in je agenda! Daarnaast wordt er op dinsdagavond 9 juli een informatieavond georganiseerd. Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

4 juli 2019

Start online verkoop The Hudsons fase 2

Om 17.00 uur start de verkoop van de 59 Appartementen, Herenhuizen Specials en Stadswoningen.

1) Inzage in de verkoopstukken

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor woningen in The Hudsons fase 2? Dan krijg je donderdag 4 juli een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de verkooptekeningen, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor sanitair er standaard in de woningen komt. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen. 

Let op:
Heb je je nog niet ingeschreven op een specifiek woningtype in The Hudsons fase 2? Ga dan naar de woning van jouw keuze en laat je NAW-gegevens achter. Alleen dan ontvang je een link naar het inschrijfformulier.

Bekijk de woningen

2) Informatiebijeenkomst

Op dinsdag 9 juli organiseren we een informatiebijeenkomst over de woningen van The Hudsons fase 2. Kom tussen 17.30 en 19.00 uur langs bij WAREHOUSE (Schiehavenweg 14, Rotterdam) om al je vragen te stellen. De makelaars, aannemer en Rabobank adviseurs staan voor je klaar. Ook wordt het magazine uitgedeeld.

3) Invullen en insturen inschrijfformulier

Na de informatiebijeenkomst heb je nog tot en met maandag 15 juli 17.00 uur de tijd om het inschrijfformulier online in te vullen. 

4) De toewijzing

Op maandag 15 juli sluit de inschrijving om 17.00 uur en dan...?

Dinsdag 16 juli worden alle inschrijvingen verzameld en worden de bouwnummers toegewezen. De toewijzing vindt plaats op basis van de eerste voorkeur van een bouwnummer en het aanleveren van een financiële check. 

Met andere woorden, als er slechts 1 belangstellende (bijvoorbeeld) bouwnummer 10 als eerste voorkeur heeft opgegeven wordt bouwnummer 10 aan de desbetreffende belangstellende toegewezen. Zijn er meerdere belangstellenden die de eerste voorkeur voor bouwnummer 10 hebben, dan zal er tussen deze belangstellenden geloot worden om te bepalen wie het bouwnummer krijgt toegewezen. Hierbij wordt ook gekeken of de financiële check is aangeleverd. Deze procedure wordt op alle 59 bouwnummers van The Hudsons fase 2 toegepast.

Als er bouwnummers zijn die niet als eerste voorkeur zijn opgegeven wordt er gekeken hoeveel belangstellenden (die nog geen bouwnummer toegewezen gekregen hebben) het desbetreffende bouwnummer als 2e voorkeur hebben opgegeven. Zodra dit slechts één belangstellende betreft wordt dit bouwnummer toegewezen. Zijn dit ook meerdere belangstellenden, dan wordt er weer geloot om te bepalen aan wie het bouwnummer wordt toegewezen.

Bovenstaande procedure wordt herhaalt totdat alle bouwnummers zijn toegewezen.

5) Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt van ons uiterlijk donderdag 18 juli bericht. Alle belangstellenden die zijn ingeloot en een bouwnummer toegewezen hebben gekregen worden gebeld door de makelaars met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een adviesgesprek. De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een e-mail met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn.

Na het adviesgesprek heb je de tijd om alle stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de makelaar te stellen. Ga je over tot aankoop? Dan nemen we samen de volgende stap in het verkoopproces. 

Heb je vragen? Neem contact op!
Ook hier wonen? Bekijk het woningaanbod