De laatste woningen van The Hudsons fase 1

15 mei '19

Op 10 minuten van het stadscentrum van Rotterdam vind je The Hudsons. Hier hoef jij de stad niet uit voor een (achter)tuin. De verschillende woonblokken zijn familie van elkaar. Een thema dat centraal staat in deze unieke buurt waar altijd iets te ontdekken valt. En laat het nou zo zijn dat er nog enkele woningen te koop zijn! Zit jouw droomwoning ertussen?

image alt

Appartementen

Deze luxe gelijkvloerse appartementen zijn voor echte levensgenieters. Ongestoord in de zon op het balkon ontbijten, met uitzicht over het groene Dakpark maar wel met alle voorzieningen op steenworp afstand. Hier heb je genoeg ruimte om familie en vrienden uit te nodigen voor uitgebreide diners of een gezellige verjaardagsborrel. Liever wat buitenshuis? Dan fiets je binnen no-time naar het naastgelegen Delfshaven en geniet je van een drankje aan het water. Wat wil je nog meer?

Bekijk de appartementen
image alt

Stadswoningen - Type A/B/C

Deze stadswoningen hebben het allemaal. Een plek op de begane grond om de auto, (bak)fiets of scooter te parkeren. Een grote berging, complete keuken en 4 woningbrede slaapkamers. Daarnaast zijn er verschillende scholen, het OV en de snelweg binnen handbereik. En voor een tuin hoef je de stad niet uit! Deze unieke stadswoningen zijn namelijk allemaal voorzien zijn van een privé achtertuin. 

Bekijk de stadswoningen
image alt

Herenhuizen Specials

Gewoon is maar gewoon. Daarom hebben we voor jou wat speciaals. Deze Special heeft alles wat je hartje begeert. Ramen van vloer tot plafond zorgen voor veel lichtinval en een prachtig panoramisch zich op het Dakpark. Daarnaast heb je genoeg ruimte voor die lekkere leefkeuken met eettafel waar je met tien personen aan kunt zitten, een vide, je eigen atelier of speel/sportruimte. In deze woning kun je zeker al je creativiteit kwijt. Daarnaast is alles wat je zoekt op loopafstand: een bont gezelschap aan winkels op de Schiedamseweg, een wijkmarkt, toko’s, leuke zaakjes voor koffie of een ijsje.

Bekijk de Herenhuizen Specials
Heb je vragen? Neem contact met ons op!
Ook hier wonen? Bekijk alle beschikbare woningen