De wooncoach begeleidt jouw woonwensen

3 september '19

Jouw woning in The Hudsons is straks voorzien van een moderne afwerking en veel comfort. Zo zijn alle woningen voorzien van vloerverwarming en geïsoleerd volgens de laatste normen. Je hebt uiteraard de mogelijkheid om alles naar jouw smaak en wensen in te richten. Ook is er een wooncoach beschikbaar voor het begeleiden van jouw woonwensen.

Koperskeuzes

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning heb je de mogelijkheid te kiezen voor een aantal opties in de bouw. Op de website zie je per woning welke mogelijkheden je hebt om je woning naar jouw smaak aan te passen. Kies bijvoorbeeld voor een extra kamer met een dakopbouw of voor openslaande deuren naar de achtertuin. Bij sommige woningen is het mogelijk om een vide te nemen.

Wooncoach

The Hudsons wordt gebouwd door ERA Contour. In het advies en de dienstverlening van ERA Contour speelt de Wooncoach een belangrijke rol. Zodra je je woning hebt gekocht gaat het leuke werk beginnen. De wooncoach van The Hudsons neemt contact met je op voor het inplannen van persoonlijke gesprekken over jouw woonwensen. Deze gesprekken vinden plaats in het WAREHOUSE. Een plek boordevol inspiratie, in de rauwe omgeving van de Rotterdamse Schiehaven. Vlakbij de locatie van The Hudsons. Onze kundige en enthousiaste adviseurs begeleiden je bij jouw keuzes: van je keuken tot je badkamer en van de tegels tot de binnendeuren. Hoe eerder je beslist de woning te kopen,hoe meer individuele woonwensen we nog voor je kunnen meenemen in de bouw. Heb je specifieke woonwensen die niet in de keuzelijst staan? Bespreek deze dan met je wooncoach. Dan kunnen we in overleg bekijken of we ze voor je kunnen realiseren.

Hier wonen?

Dat kan! Bekijk snel het woningaanbod, wie weet zit jouw droomwoning er wel tussen.

Bekijk het woningaanbod
Tijd voor groen! Alles over duurzaamheid in The Hudsons
Ook hier wonen? Bekijk het woningaanbod