Droomwoning alert!

22 augustus '19

Wonen midden in Rotterdam. In een wijk waar het bruist en leeft en waar óók genoeg ruimte is om buiten te spelen, te sporten en je auto te parkeren. Het kan allemaal in The Hudsons. En ook jij kunt hier wonen! Er zijn namelijk nog enkele woningen van het type  beschikbaar. Lees je mee?

image alt

Wonen aan het dakpark

Want ook dat kan in West. Met het Dakpark naast de deur woon je letterlijk aan het grootste dakpark van Europa. In 2013 werden de  preekwoordelijke deuren van het stadspark geopend. Een bijzonder park, omdat het op 9 meter hoogte is aangelegd, bovenop een winkelcentrum. In het Dakpark vind je onder andere een speeltuin, een waterspeelplaats, de BuurtTuin, een klaterende watertrap en een lig- en barbecueweide. Kortom  lle ruimte om te ontspannen, sporten en spelen!

image alt

4 lagen woonplezier

Ben jij toe aan de stap naar een gloednieuw stadhuis? Dicht bij, scholen en niet te vergeten het OV of de snelweg? Deze vierlaagse gezinswoningen zijn circa 158 m2. Wat een luxe, waar vind je dit nog, een nieuw huis midden in de stad? Het woonprogramma vind je op de 1e, 2e en 3e verdieping. Op de begane grond parkeer je je auto, (bak)fiets of scooter. Hier heb je ook een grote berging, een toilet en ruimte voor een zit-, werk- of speelkamer of een complete keuken. Jij maakt zelf de keuze.

Ook hier wonen?

Ben je ervan overtuigd dat dit jouw droomwoning is? Dan heb je geluk! Er zijn nog enkele woningen van dit type beschikbaar. Bekijk snel de pagina woningen en wie weet woon jij binnenkort heerlijk in Rotterdam West.

Bekijk het woningaanbod
Groen, groener, groenst! Lees meer over duurzaamheid
Heb je vragen? Neem contact met ons op