Fase 2 van The Hudsons komt eraan!

24 juni '19

Het is zover, fase 2 van The Hudsons komt eraan! Na een succesvolle 1e fase, gaan binnenkort blok III en IV in verkoop. Dit eigenzinnige project in de Rotterdamse wijk Bospolder, bestaat uit vijf bijzondere woonblokken met ruime koopwoningen en een (binnen)tuin. De wijk is direct gelegen aan het groene Dakpark en op slechts 10 minuten fietsen van het stadscentrum. Hier hoef je de stad niet uit voor een achtertuin!

image alt

Twee nieuwe woonblokken

De 2e fase van The Hudsons bestaat totaal uit 3 woonblokken (III, IV en V), waarvan blok III en IV binnenkort in verkoop gaan. Deze 2 blokken bieden ruimte aan 59 woningen: 12 appartementen, 47 stadswoningen en specials. Woonblok III krijgt een collectieve binnentuin met rondom privé terrastuinen. Het binnenterrein van woonblok IV bestaat volledig uit terrastuinen. Op de woningenpagina lees je nu alvast welke woningtypes in The Hudsons worden gerealiseerd. Daar vind je ook de impressies en de indicatieve koopsommen per type!

image alt

De planning

In de komende dagen kondigen we de definitieve start verkoop-datum aan. Houd de website en social media dus goed in de gaten! Ondertussen kun je je alvast voorbereiden op de verkoop. Wil je meer informatie over het aanbod, ga naar de site en laat je NAW-gegevens achter bij de woning van je keuze. Je ontvangt dan als eerste de nieuwste informatie over die woning, zoals de prijzen, de plattegronden en de ligging van de woningen. Ook krijg je bericht als de verkoop daadwerkelijk start.

Vrije bouwnummers fase 1

Wil jij graag in The Hudsons wonen maar kun je niet wachten op de 2e fase? Goed nieuws! Er zijn nog enkele bouwnummers vrij in de eerste fase. Kijk snel mee of jouw droomwoning ertussen zit.

Bekijk het woningaanbod
Heb je vragen? Neem contact met ons op!
Benieuwd naar The Hudsons? Bekijk de wijk