Heb jij al een financiële check gedaan?

12 februari '19

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers in The Hudsons? Dan ontvangen wij graag je financiële check. Rabobank Rotterdam is tijdens de informatieavond aanwezig met een aantal financieel adviseurs voor een oriëntatiegesprek. Ze vertellen je dan precies wat je financiële ruimte is en geven je financiële check mee als gewaarmerkte brief. Of ga langs bij je eigen bank of hypotheekadviseur. 

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft.

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Nog geen financiële check gedaan?

Tijdens de informatieavond op donderdag 21 februari bij Warehouse (Schiehavenweg 14, Rotterdam) kun je kosteloos een oriëntatiegesprek voeren met een adviseur van Rabobank Rotterdam. Zij berekenen geheel vrijblijvend je maximale financiering. Je bent welkom tussen 17.30 en 19.00 uur. Vergeet niet een recente loonstrook mee te nemen. 

Wonen in The Hudsons? Lees meer over de verkoop
Benieuwd naar de woningen? Bekijk ze!