Sanitaire afwerking The Hudsons

26 november '19

Hebben de woningen uit fase 3 van The Hudsons je aandacht getrokken, en ben je nieuwsgierig naar de details? Dan lees je hier hoe jouw badkamer en toilet worden opgeleverd. In deze woningen zitten namelijk een compleet afgewerkte badkamer en toilet.

image alt

Het sanitair is uitgevoerd in strak wit, op de chromen fonteinkraan na. Het toilet is van Duravit, type ME by Starck, in combinatie met een bedieningsplaat van Wisa XS. De fontein is eveneens van Duravit uit dezelfde serie als het toilet. De kraan is van Grohe, type Universal.

Ook in de badkamer is het sanitair van erkende kwaliteitsmerken. De witte Duravit Vero Air wastafel is van porselein, en 60 centimeter breed en 47 cm diep. Daarboven is een Grohe Eurosmart Cosmopolitan M-size kraan geplaatst. Boven de wastafel komt een rechthoekige spiegel te hangen, met een verborgen ophangsysteem. De Grohe douchemengkraan is van het type Grotherm en de doucheset (douchekop, stang) is van het type Euphoria.

Let op, de afbeelding hiernaast is niet de kraan zoals deze in de huizen zal zitten!

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Lijkt het je wat? Op 28 november gaat de laatste fase van The Hudsons in verkoop, allen met dit sanitair. Kijk hieronder voor het woningaanbod, of voor meer informatie over de verkoop.

  Actueel woningaanbod
Ook wonen in The Hudsons? Alles over de verkoop