Start bouw The Hudsons officieel gestart!

19 november '19

De bouw van The Hudsons is op maandag 11 november officieel gestart. Onder toeziend oog van toekomstige bewoners, wijkbewoners en betrokkenen bij het project werd de bouw officieel gestart door het ophijsen van een bouwbord met een illustratie van hoe The Hudsons eruit komt te zien.

Delfshaven bruist

The Hudsons is een nieuwbouwproject in de Rotterdamse wijk Delfshaven, direct naast het populaire Dakpark. De 145 woningen zijn divers, met drie- en vierlaags stadswoningen, appartementen en hoekwoningen. Sprekers Bas Kurvers (wethouder Bouwen, wonen en energietransitie gebouwde omgeving), Job van Zomeren (directeur ERA Contour) en Wim de Haas (regio directeur BPD) benadrukten allen hoe uniek dat The Hudsons maakt; een speelse woonwijk in een bruisend stuk van Rotterdam. Het geeft gezinnen bovendien de mogelijkheid om in Rotterdam te blijven wonen wanneer zij een gezinswoning met tuin zoeken, aangezien het merendeel van de woningen een tuin heeft.

De verwachting is dat de eerste woningen uit de vijf woonblokken die samen The Hudsons vormen, begin 2021 opgeleverd worden