Verkoop The Hudsons Fase 3 gestart!

28 november '19

Het is zover; de 23 woningen van The Hudsons fase 3 zijn in verkoop! Alle informatie over de verschillende woningen staat inmiddels online, en kan je downloaden wanneer het jou uitkomt. Zit jouw droomwoning erbij? Neem snel een kijkje en geef je voorkeuren door via je Mijn Eigen Huis-account.

Geef je voorkeuren door en upload je financiële check

Alle informatie kan je downloaden en bekijken in jouw Mijn Eigen Huis omgeving. Onder andere de verkooptekeningen, optietekeningen, de technische omschrijving maar ook het keukenboekje en de meerwerklijsten van jouw favoriete woning. Ook staan de koperscontractstukken online. Weet je naar welke woningen je voorkeur gaat? Log in op jouw persoonlijk account en geef online maximaal 5 voorkeuren door. Vergeet niet je financiële check te uploaden.

Alles over de financiële check

Heb je nog geen account?

Maak dan snel een account aan en geef je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met woensdag 4 december 17.00 uur. Op vrijdag 6 december vindt de toewijzing plaats. Als je een woning toegewezen hebt gekregen, dan zie je dat ook terug in jouw account. De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een email met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Ook dit is terug te zien in je Mijn Eigen Huis account. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Een account aanmaken voor Mijn Eigen huis