Wonen in een vierlaagse woning in The Hudsons

30 september '20

Ben je toe aan een gloednieuwe vierlaagse woning, midden in Rotterdam? In een bruisende en ruim opgezette wijk waar parkeerruimte is en alle voorzieningen binnen handbereik zijn? Neem dan eens een kijkje bij de woningen van The Hudsons!

image alt

Nog maar een paar woningen beschikbaar!

In The Hudsons kan je kiezen voor een vierlaagse woning of een 3,5-laagse woning. Uit het laatste blok staat nog één woning vrij, Bouwnummer 5126. Hier heb je bijna 160m2, verdeeld over vier lagen. Op de begane grond parkeer je je auto, (bak)fiets of scooter. Hier heb je ook een grote berging, een toilet en ruimte voor een zit-, werk- of speelkamer. Jij maakt zelf de keuze. Op de 1e verdieping is in de basisplattegrond gekozen voor een woonkeuken. Op de 2e en 3e verdieping vind je 4 woningbrede slaapkamers en een badkamer en berging. 

Uit fase 2 is er de keuze uit een 3,5-laagse woning of een vierlaagse. Bouwnummer 370 is ruim 154m2, met een woonkeuken op de eerste verdieping en een dakterras op de bovenste laag. Zo kan je 's ochtends genieten van de zon in je achtertuin, en 's avonds op je dakterras! Of wat te denken van Bouwnummer 365? Hier heb je een eigen tuin, midden in de stad, met ruim 158m2! Een nieuwbouwhuis midden in de stad met eigen parkeerplaats en ruimte voor de kids, dat is pas een droomwoning!

image alt

Wonen naast het Dakpark

Als je kiest voor The Hudsons, kies je voor een prachtige locatie in Rotterdam-West. Je woont naast het Dakpark, op 9 meter hoogte aangelegd bovenop een winkelcentrum. In het Dakpark vind je onder andere een speeltuin, een waterspeelplaats, de BuurtTuin, een klaterende watertrap en een lig- en barbecueweide. Kortom, alle ruimte om te ontspannen, sporten en spelen!

Direct naar het beschikbare aanbod
  Naar het woningaanbod
  Over The Hudsons