Wonen in Rotterdam West

18 mei '18

Rotterdam West is in beweging. Gebiedsaccountmanager Lisette Groen van de gemeente Rotterdam neemt ons mee naar verschillende wijken in Delfshaven en laat ons interessante ontwikkelingen zien, waaronder The Hudsons en Bospolder. Van transformatie van oude panden tot nieuwbouwprojecten en de aanpak van de buitenruimte. Rotterdam West is in beweging. Dat zie je en dat voel je. In West wordt je wereld groter!

Bekijk de video

Je nieuwe woonbuurt van dichtbij leren kennen!

Hoe leer je je nieuwe woonbuurt het beste kennen? Wat dacht je van een nachtje camperen op het Dakpark? Dit jaar is de camping op Dakpark Rotterdam er weer, en wel op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni a.s. Kom dus DAKkamperen, relaxen en genieten op Camping de Konijnenberg. Ook dit jaar is de camping een van de festivallocaties van de Rotterdamse Dakendagen. Wakker worden op een dak vol konijnen: kom ook genieten van deze unieke ervaring op grote hoogte!

Relax in de hottub, geniet van het kampvuur (neem je instrument en marshmellows mee!), mediteer onder de sterrenhemel bij het ligconcert en natuurlijk is de WaterTrapLotto er weer. Schuif aan op vrijdag voor een heerlijke roti met zelfgemaakte chutneys van wijkchef Fatma en op zaterdag Afghaanse köfte pilau (ook vegetarisch) bereidt door buurtgenoot en kok Homa. Ontbijten bij de ontbijtbar (zelf koken mag ook). Ga hier naar de website!

Camping