The Hudsons
Logo Logo

Wanneer kan ik hier wonen?

The Hudsons geeft je een ideale woonplek in de stad, zowel binnen als buiten. Een nieuw huis, in een omgeving die blijft verrassen. In West wordt je wereld groter!

Door gesprekken met belangstellenden, huidige bewoners van de Bospolder en andere belanghebbenden schaven we de plannen tijdens het ontwerpproces bij om te komen tot jouw ideale woongebied. Tegelijk worden de plannen al omgezet in voorlopige tekeningen van de woningen. Na de zomer zijn naar verwachting alle voorbereidingen klaar. Eind 2018 verwachten we dat de verkoop kan starten.

 

Planning

Ontwikkelfase

In 2017 kregen wij van de gemeente Rotterdam het groene licht om de ontwikkeling van The Hudsons op te starten. Inmiddels scherpen wij het plan steeds verder aan. Op basis van verschillende workshops gaan we in gesprek met belangstellenden.

De reacties en adviezen verwerken wij in de verdere ontwikkeling. Samen met de architecten, gemeente en de aannemer maken wij de woningen en het leefgebied steeds concreter. Hiervoor nemen wij de tijd, zodat wij zorgvuldige besluiten nemen.

Verkoop en bouw

Wij verwachten dat wij na de zomer van 2018 klaar zijn met de ontwikkelfase en dat je eind 2018 jouw droomhuis in de Bospolder kan kopen. Als de verkoop goed verloopt, start de aannemer in 2019 met de bouw. 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?